Kordon telepítése rendezvényekre

Kordon

Kordon telepítése rendezvényekre

Egy rendezvény megszervezése igen nagy munkálatokat foglal magába. Persze, ez minden rendezvényre igaz, de elsősorban a zenei, vagy sporteseményekre, vagy nagyobb közösségi, bárki számára elérhető rendezvényekre kell gondolni, mint amilyen egy politikai szabadtéri gyűlés.

Klasszikusan a tüntetések kellékeiként jutnak eszünkbe a kordonok, ahol az indulatok fékezésének is eszközei, a védelmet és biztonságot, a határok betartását szolgáló támpontok. Persze, a tüntetések jó esetben ritkábban fordulnak elő, mint a zenei és sportesemények. Így az ilyen rendezvények szervezésekor gondolni kell a kordonok beszerzésére is, ami a határok kijelölésében, az emberek útba igazításában játszanak meghatározó szerepet.

A bejutáshoz való sorban állások alapvető kelléke a kordon. Valamint a területek lekerítésében is kiváló eszköz a kordon, amit nem egyesével szoktak össze-vissza lehelyezni, hanem egymásba függően, mintegy láncolatként. A megfelelő kordon elhelyezés lényege az egységesség, és az egyértelmű iránymutatás vagy éppen irány gátlás.

A keritesland.hu oldalán ilyen esetben is jó helyen járunk, ha rendezvényekre keressük a megfelelő kerítő kellékeinket. Az oldalon hegesztett talppal, kampóval ellátott, horganyzott kivitelezésben juthatunk hozzá, mely 19 db függőleges pálcával van tagolva. Súlyuk 10,66 kg, masszívak, strapabírók, az időjárás viszontagságaival szemben is kiállják a próbát. Elemeik önmagukban is könnyen áthelyezhetők. Darabonként szélességük 2,5 m, magasságuk pedig 1,1m.

Post a Comment