VPS szerverek előnyei a tárhelyszolgáltatás területén

VPS, hölgy és laptop

VPS szerverek előnyei a tárhelyszolgáltatás területén

Amennyiben fejlődő vállalkozása számára keres megfelelő tárhelyszolgáltatást, a Tárhely.Eu nyújtja Önnek a legtökéletesebb megoldást! A VPS szerver szolgáltatás előnyeit már számos vállalkozás élvezi országszerte cégünk jóvoltából. Ennek igénybevétele által nem csupán az emelkedett felhasználói élménynek örülhet, hanem nagyszerűen alkalmazható teljesítménycentrikus és költséghatékony célokra is vállalkozása prioritásainak megfelelően.

A VPS előnyeit röviden összefoglalva arra juthatunk, hogy nemcsak weboldalának elérhetősége és gyorsasága növekedik általa, illetve csökken a visszafordulási arány, hanem költéghatékonysága is jelentős előnyt biztosít a fizikai szerverek fenntartásához képest, ami mellett spontán bővíthető erőforrásokkal is rendelkezik szükség esetén.

A Tárhely.Eu a korábban felsorolt előnyökhöz még nagy teherbírású technológiai hátteret és magas minőséget is biztosít azért, hogy az ügyfelei maximális felhasználói élménynek örvendhessenek. Mindezt persze úgy, hogy közben az Ön VPS szervere nálunk banki biztonságú szerverteremben üzemel. Ezek a korszerű és innovatív környezetet biztosító termek nyújtják a szervereink számára a megfelelő technikai hátteret professzionális adottságaik folytán:

  • Modern hidegfolyosós rackszekrények
  • Közvetlen BIX kapcsolat, Cisco ASR9000 routeren keresztül
  • 1 Gbites garantált redundáns internet
  • Két 700-700 kW teljesítményű generátor
  • N+1 klíma, ThermoKey hűtőrendszer
  • Folyamatos, többszörösen biztosított áramellátás

Rendkívül sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően a VPS szervereket számos feladat ellátására alkalmazzák, ami mellett a költséghatékonyságuk csak még jobban megalapozza a VPS szerverek népszerűségét a magyar szolgáltatási piacon.

Post a Comment