Laminált padló mintázati trendek

laminált padló fotelek

Laminált padló mintázati trendek

A laminált padlóburkolatok továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor az utóbbi években a mintázatokban jelentős trendváltások köszöntöttek be. Hát igen, a divat már csak ilyen, mindig változik, visszatér, vagy újra lesz gondolva.

Nem véletlen kerülnek minden ében megrendezésre a különböző lakás expo-k, lakberendezési kiállítások, ahol a szemfüles lakberendezők, és a kíváncsi és lelkes nézelődők előszeretettel lesik el a legújabb trendeket. A laminált padlók közkedvelt választásnak számítanak, nem csoda, hogy szinte minden második otthonban találkozhatunk velük!

Egyszerre jelentenek esztétikus és praktikus megoldást. Mivel az utóbbi években sokat fejlődött a laminált padló gyártási technológiája, így a mintázatok is nagy fejlődésen mentek keresztül. Jó hír a famintázatok kedvelőinek, hogy a laminált padló esetében is megvalósítható az élethű fahatás elérése! Ráadásul, mivel nem eredeti faanyag, ezért nem igényel akkora karbantartási procedúrát, mégis megtévesztésig hasonlít az igazi fára. Ezeket a mintákat lehet fokozni a rusztikus hatással, ami szintén nagy divatját éli.

További trendet jelentenek a szürke különböző árnyalatai a laminált padlókon. A szürke szinte szívesség, hogy divatba jött, hiszen szinte mindennel is kombinálható választás. A minimalista stílus egyik éllovasa, a modern és a letisztult hatásért felel. A skandináv lakberendezési stílusnak is egyik kulcs eleme lehet egy világos, letisztult szürke laminált padló. És vannak egyedi felületek is, ezeket az extrémebb hatás kedvelőinek ajánlott választani. A lorincparkett.hu oldalán széles választék közül válogathatunk, nézzünk körül, ha trendi megjelenést szeretnénk otthonunkba!

Post a Comment