Milyen esetekben hasznos a szilárd sampon?

szilárd sampon férfi haj

Milyen esetekben hasznos a szilárd sampon?

Ritkaságnak számít talán a sok folyékony tisztálkodószer mellett a szilárd sampon, mely lényegében egy kemény szappan, olyan, mint azok, amiket a kézmosásra szoktunk használni, csak épp összetételét tekintve másabb, segít a haj tisztításában, szebbé tételében. Miért éri meg jobban ilyet vásárolni?

Elsődlegesen környezetvédelmi szempontból számít tudatosabb döntésnek a szilárd sampon. A folyékony társaikkal ellentétben kevesebb csomagolóanyagra van szükség az esetükben, mi több a teljes szappan eltűnik a használat során, csak a pici papír csomagolása marad, mely újrahasznosítható.

Amellett, hogy csomagolásával nem gyarapítja a szeméttermelést, összetételével nem idéz elő különféle megbetegedéseket a szilárd samponok még gazdaságosabbnak is számítanak, a gyártók szerint ugyanis akár kétszer hosszabb ideig is kitartanak, mint a folyékony társaik. Azok számára, akik szeretnek távolabbi külföldi utakra indulni, tudják, hogy a folyékony tisztálkodószerekből limitált mennyiségűt lehet csak felvinni a repülőre. Az ilyen szappanok megoldást nyújtanak erre a problémára is, simán el lehet vinni a kemény szappanokat a bőröndben.

A szilárd sampon összetételét tekintve sokféle lehet, de ha már hangsúlyt fektettünk a környezettudatosságra és a gazdaságosságra, akkor kár lenne nem törődni azzal a kérdéssel, hogy az összetevők milyenek. Az Olivia Natural szilárd samponjai egytől egyig kézzel készültek, természetes, bőrbarát, bio alapanyagokból, melyek ápolják és táplálják a hajat gazdag olajokkal, puhává és tisztává teszik a hajat, a fodrászok által is méltatott keratin lévén a hajat erősebbé teszik, ezen túl pedig olyan anyagokat is tartalmaznak, melyek a hajvégek ápolásában játszanak fontos szerepet. A cég véleménye, hogy a termék ragyogóvá és könnyűvé teszik a hajat, emiatt garantáltnak tartják, hogy aki egyszer kipróbálta a sampont az utána ismét vásárolni akar majd belőle.

Post a Comment